Mé srdce v dlaních tvých...

Mé srdce v dlaních tvých...

Anotace: (7.10.2007)

Vystup ze stínů, Idole můj,
vykroč se mnou do Slunce, Světa,
prolezem spolu každičkou slůj,
se samotou je nyní veta.

Mé srdce, v dlaních Tvých ukryté,
společně budem hlídat.
Proč s láskou je to tak složité?
Nestačí-jenom se líbat.

Člověk druhého musí mít rád,
v srdci ho musí mít vklíněného,
složitých překážek nesmí se bát.
Jsme spolu, nám se nestane nic zlého.
Autor B.a.r.b.a.r, 24.10.2007
Přečteno 440x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, BARBYE, Bíša, Naracca, Pišák, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

whow Bája pěkné.....=)

26.10.2007 21:29:00 | Naracca

Kéž by to tak bylo a trvalo to věčně...

24.10.2007 18:45:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí