Pojď se mnou...

Pojď se mnou...

Anotace: :-)

Pojď se mnou ranní paprsky přivítat,
pojď se mnou pod temnou oblohou usínat.
Pojď se mnou počítat milióny hvězd,
pojď se mnou projít nekonečno cest.
Pojď si se mnou hrát ve větrné bouři,
pojď, necháme se unášet vlnami moří.
Pojď se se mnou smát i ronit slzy,
pojď se mnou ponocovat i vstávat brzy.
Pojď se mnou říkat ano i ne,
tak pojď se mnou, ať naše láska neuhyne.
Autor Milásek, 25.10.2007
Přečteno 567x
Tipy 8
Poslední tipující: Lorraine, Monsignore, Bíša, Psavec, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Když tak neodolatelně zveš.

30.10.2007 23:34:00 | Psavec

určitě s tebou půjde... :-))

25.10.2007 23:28:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí