...Jestli je tohle naposled...

...Jestli je tohle naposled...

Anotace: co bych tu anotoval....jen čtěte

Slyšíš je?
„ťik – ťak“
a stále slaběji
pomalu dotikávají...
Myslíš že nám?
či věříš v naději,
až do posledního „ťak“...
a jestli je to tak,
že máme jen pár vteřin
Chtěl bych ti říci...
ale já na ty proslovy moc nejsem...
vždyť víš...
Chci abys věděla,
jak moc mi bylo krásně
když sem byl s Tebou, zasněn
a když si mlčela...
když vedle mě jsi ležela
a já cítil tvůj tlukot, dech...
Chci abys vědela,
že nejkrásnější časy
jsem zažil pravě s tebou
a jsem za to moc rád
i přes ustříhlé vlasy
Tě budu milovat...
a nadosmrti děkovat...
za vše co jsi mi dala...
Ještě o jedno tě poprosím,
abys omluvu mou vzala
za podlomenou důvěru
jež si ve mne dala....
...Jak voda řeku opouští...
...a v sobě rány střelné...
...snad neskončíme na poušti...
...nemáme srdce nesmrtelné...
Autor Peky, 27.10.2007
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: Jul, aufero_visum, Verule, Zerkalo, Le loup-garou, Dagon.Lestat - My winter storm
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel je pár vteřin na rozloučenou strašně málo... vlastně i věčnost je krátká

27.10.2007 19:36:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí