Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Já doufala, že ta vzpomínka je už mrtvá,
však ona stále žije,
cítím ji,
dýchám s ní,
pořád vlaje,
usínám s bolestí,
budím se se smutkem,
vždy jen s ní,
drží mě v náručí,
líbá mě na rty,
bolí to,
chce se mnou být,
já s ní ne,
chce ve mně žít,
já u ní ne,
miluje mě,
já ji nenávidím.
Bez ní však nepřežiju,
jen ona mé srdce plní,
bez ní se neobejdu,
sama se ztratím,
sama bych brečela,
teď brečím s ní,
sama bych zustala,
teď jsem s ní.
Autor boruvka, 29.10.2007
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Občas mě taky pronásledují...

29.10.2007 14:00:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí