Všechno jinak

Všechno jinak

Anotace: ...

Vidím ho a nevidím,
slyším ho i neslyším,
chci s ním být,
však u něho ne,
chci jeho rty líbat,
ale on mé nikoliv,
chci jeho tvář hladit,
po rukách se tlouct,
chci jeho hruď lechtat,
jeho těla se nedotýkat,
chci jeho lásku mít,
ale bez ní radši budu žít,
má láska je čistá
a zároveň tak špinavá,
mé srdce je šťastné
a tolik bolavé,
mé oči jsou rudé,
ale slzy tak černé,
mluvím s ním,
ale slova nemám,
dívám se na něj,
ale zrak hledám,
ubližuje mi
a přitom naplňuje,
nenávidím ho
a tolik miluji.
Autor boruvka, 29.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí