Ty lásko, ty kurvo

Ty lásko, ty kurvo

Anotace: omlouvám se předem za to, že jsem se nechal unést...

Stále dokolečka jen žvaním o lásce,
jenž na třpytu hvězdných snů,
polehounku se do něčího srdce vlévá,
jen otřepané fráze dokolečka dokola skládám.

Vždy to bylo jen pro tebe, ať už jsi kdokoliv,
ale vím, že tato láska byla kurva,
která pod měsícem na svojí šanci čeká,
nechal jsem se strhnout a za pár babek:
„ Miloval jsem tě!“

Po čem jsem vlastně celou tu dobu toužil,
snad jen po objetí, které nikdo se mi nedostalo,
snad jen po polibku na mé popraskané rty,
ani jedno, ani druhé od tebe, ty lásko, kurvo!

Dva sáhy pod zemí tě teď pohřbívám,
bez kříže, bez posledních zbytků soucitu,
zahrabuji své srdce s tvojí vůní, s tvojí láskou,
dva sáhy pod zemí, kde na tebe už čekají:
„ Ty lásko, kurvo. Miloval jsem tě…!“
Autor Láďa, 30.10.2007
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Neexistujíc a její ruce od krve, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je kurva, a to je ní to nejkrásnější a nejbolestivější zároveň...

18.11.2007 13:38:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

láska je kurva

08.11.2007 13:10:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí