Píseň mé milé

Píseň mé milé

Anotace: Pro mou milou...:)

Uprostřed noci při žáru svíce,
svou píseň pto tebe skládám.
Ta správná slova čtu ze svitu měsíce
a fráze na papír dávám.

Tóny loutny zní tiše tmou,
snad vystihnou lásku mou.
Letí za tebou doprovázené bardovou hrou,
v půlnočním tichu hledají jen náruč tvou.

Kde mám hledat ta správná slova,
když tvá krása překoná záři nočního nebe?
Každý den to beznadějně zkouším zas a znova
a vím, že chci jen tebe.

Až jednou dopíšu tuhle píseň,
pod okno tvé půjdu ji hrát.
Možná pak utišíš v srdci mém tíseň,
když přijmeš vše, co chci ti dát.

Uslyšíš, co tolikrát už jsem ti říci měl,
to jak rád se do tvých očí dívám.
Jedině tobě bych všechno slíbyit chtěl,
vždyť jen díky tobě tak šťastný bývám.

Tak prosím přijď za mnou a chyť mě za ruku,
společně poletíme až k nebeskému oblouku...:)
Autor S.Tomas, 30.10.2007
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, Lachailla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :o)

20.04.2008 13:36:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí