Balada o lásce

Balada o lásce

Anotace: Jen tak stručně na téma,co je to láska

Láska,
ta čarovná kráska,
jež nezná hranice,
miluje něžně a velice.

V srdci chce své místo mít,
a naplno každý den žít.
Musí se o ní pečovat,vždyť křehká je,
štastný je ten,kdo miluje.

Kdo ví a cítí,že ho má někdo rád,
chtěl by i on své srdce někomu dát,
vždyť samota je zlá,
nitro po lásce volá.

Láska je síla,jež dává chuť žít,
neztrácí naději,chce opětováná být.
Láska jež všechny zkoušky vydrží,
tě nad vodou mockrát podrží.

Že bez lásky nelze žít,
a při tom štastný být,
to pochopí jen ten,
kdo s láskou prožil alespoň jeden den.

Láska je žár,
láska je nebeský dar...
Autor Lord Aragorn, 31.10.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí