Báseň pro tebe

Báseň pro tebe

Anotace: O lásce a jednom přání.

Báseň pro tebe,
zveršovat chci,
a sedět vedle tebe,
až do noci.

To je mé přání,
jež se asi nesplní,
možná ale se to jednou ve skutečnost promění,
kdo ví,třeba se naše sny v budoucnu vyplní.

Slunce celý den svítí,
obloha šedá je,
vydět rozkvetlé kvítí,
z toho se srdce raduje.
Autor Lord Aragorn, 31.10.2007
Přečteno 787x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí