Zkrat

Zkrat

Anotace: jedno blištivé sklíčko se zase roztříštilo

Zkrat
v mé hlavě
zůstal popel a prach
saze smetám z řas
leštím sklíčka očí
špína a strach
skane po řasách
a plní rty

šlechatná jiskra zas
rozsvítila oči
když ztěžklá víčka
přinutila jsem
rozplést pavučinu řas
Autor Andee, 31.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí