Jsi...

Jsi...

Anotace: ...jen krátký popis mé lásky.

Jsi moje kapička rosy,
jsi tráva po ránu ve které chodíme bosi.

Jsi můj horskej pramínek,
jsi třpytivej vzácnej kamínek.

Jsi má slzička na víčku,
jsi můj andílek co bydlí v nebíčku.

Jsi sladká jak polibek od mé lásky,
jsi pro mě vzácnejší než všechny krásky.

Jsi krásná třpytivá perlička,
jsi prostě moje krásná HVĚZDIČKA.
Autor bloodsnake, 31.10.2007
Přečteno 692x
Tipy 1
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...Janička se má ...:-)

31.10.2007 08:24:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí