BUM

BUM

Anotace: konec :(

Koukám dolů, auta blikají
lidi z práce domů spěchají
ja stojím nahoře, shora se dívám
chtěl jsem jen život, teď sbohem dávám

jsem teď na mostě
stačí krok, dva - konec
byla to pohádka
teď zazvonil zvonec.

Já miloval, když jses smála
když byla tma a ty ses bála
miloval, když si říkala tiše
a nebo jsme poslouchali, jak bůh naš život píše.

Chtěl jsem jen s tebou být
v klidu žít, děti mít
tys mi sen zničila, do koše hodila
ja ted jsem na trosky, proc nejses mila?

nic jsem neudelal,
jen jsem se snažil
vroucne te miloval
ted stojim na mostě, pomalu padam

je to jak vteřina,
život přemítá se mi
bum - neni to tva vina
sbohem, ted už sme sami!
Autor klajusenka, 01.11.2007
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jesterka, Carver, Nessy, maliska, Kšanda :)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí