Černočerná

Černočerná

Anotace: Za okny noc černočerná ...

Za okny noc černočerná,
jen perly světel ulic září,
myšlenky co ti hlavou plují,
odraží se ve tvé tváři.
Chvíli radost,
úsměv s koutky rtů si pohrává.
Chvíli stesk,
prázdno v očích,
když sen ti křídly zamává.
Do duše pak zmatek přinese,
když jen polštář tvaře hladí ti.
Kde jsou prsty, dlaně, rty
co láskou po těle by měly blouditi.
Bláznivé je někdy snění
a žádá si svůj správný čas,
tak vítáš noc černočernou
přítelkyni představ v nás.
Autor Bamap, 01.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: maena, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí