Zabij mě

Zabij mě

Anotace: ...je krásné být milován

Zabij mě něžně,
zabij mě rychle.
Nenech mně u tvých nohou trpět.
Odpokpni mě,
přitáhni mě,
dělej se mnou cokoliv.
Sama sobě se hnusím,
jak se k tobě platím po kolenou.
Zlomils mi křídla,
hořký smích mi ulpí na rtech.
Nejhorší je, že nemám tě za co nenávidět.
Autor feenuit, 01.11.2007
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Dračičák, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlomená křídla i srdce,
zlomené nohy i ruce.
To je přiměřený trest,
za pokus na lásce se vznést.

10.12.2007 10:47:00 | Dračičák

Tuhle tvou básen jsem si představila jako film....hezký:)

01.11.2007 22:56:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí