Papír s básničkou

Papír s básničkou

Anotace: ...kam až tak doletí?...

Ve větru unášen slabou touhou,
povznesen nad všechny okolní stíny,
jen potichu si poletuje,
proužek papírku s básničkou z lásky.

Netuší, kde jeho konečná adresa,
letí od člověka k člověku,
od srdce k smutnému srdci,
které stejně neví, že to vše je pro něho.

Adresát skutečně s láskou neznámý,
jen polibek s básničkou ve větru se vznáší,
jedny rudé rty vtiskly ho na kraj,
prý leť a najdi to co hledám...

prý leť a najdi to co hledám...
Autor Láďa, 02.11.2007
Přečteno 384x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, Bíša, xavian, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ty brďo....to jsem udělala v sedmnácti...z rozhledny..:-D
Krásný den:-)

04.11.2007 13:36:00 | Žqáry

Tak se mi to líbí!

02.11.2007 14:41:00 | Bíša

...když ho pustíš z Plzeňský věže doletí možná daleko ...

02.11.2007 14:09:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí