Tichá prosba

Tichá prosba

Anotace: Má tichá přání

Měj mě rád takovou, jaká jsem
měj mě rád nehledě na to, jaká jsem.

Dívej se mi do očí, když říkáš, odkud právě jdeš,
dívej se mi do očí, když říkáš, že jsem to jediné, co chceš.

Mysli na mě v každé volné chvíli,
mysli na mě, až ti budou jednou docházet síly.

Nedělej ze mne někoho, kým nejsem.
Nedělej ze mne někoho, jen abych byla tvým dokonalým snem.
Autor Lůca K., 02.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí