Neubráníš se

Neubráníš se

Anotace: asi jsem se zbláznila :o)

K podvečeru u zrcadla
z nebes náhle hvězda spadla
sebral jsi jí zavčasu
dal jsi mi jí do vlasů

Tančila tak vesele
až se stala popelem
čas se nekonečně vleče
z očí řasenka mi teče

Říkám stále stejné věci
nikdy nezapomneu přeci
je to převeliká škoda
vše odnesla tichá voda

Kvůli tobě milý zlatý
pověsím se za paty
aby jsi mě zachránil
a víc už se nebránil
Autor Zirka, 03.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Plato
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí