Nezdárná dcera

Nezdárná dcera

Anotace: Taky Vám říká partner "lásko"...?

Jak nezdárná dcera prochází tmou,
srdce jí buší, prsa se dmou.
Jak nezdárná dcera, co vrací se domů,
nikdy snad neuvěří tomu.
Jak nezdárná dcera, co od milence utíká,
slyšela, co mezi řádky jí říká.

"Mám Tě rád, ale ne tak, jak bys chtěla,
mě to nevadí, co se týče Tvého těla,
Je dokonalé.

Tak zůstaň „lásko“, můžeme tu žít,
ty mě budeš milovat a já budu snít,
o ženě, jež uchvátí mé srdce.
Kam běžíš? Zůstaň zde!
Ať postel nevychladne,
to se pak špatně spí…"

Jak nezdárná dcera ulicí se plouží,
co slyšela, snad si nezaslouží.
Jak nezdárná dcera, přišla dnes domů,
Nikdy však už neuvěří tomu,
že někdo miluje jí…
Autor Tessap, 04.11.2007
Přečteno 573x
Tipy 3
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto nádherné,úžasně vyjádřené,povedené...

04.11.2007 17:05:00 | Heartisss7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí