mám-nemám

mám-nemám

Anotace: S vášní se tedy nechám tebou polikat. Nemám co stratit ani jak ti lásku vyvrátit. Už není návratu jsem celá z porcelánu a čekám až tu krůstu odhazovat budu.

Moje ruce splívají s tvými a
naše těla jsou jen jedno.

Jedno jediné-celé bílorůžové.
Moje city jsou zmatené.
Nevím jak dál...

Oddat se nebo se strachem uléhat vedle tebe.
Mám pochybnosti, ale miluji tě dosti.
Naše láska nemá překonání-nemá stání.
Pořád je v pohybu a jde směrem k míru.

S vášní se tedy nechám tebou polikat.
Nemám co stratit ani jak ti lásku vyvrátit.
Už není návratu jsem celá z porcelánu
a čekám až tu krůstu odhazovat budu.

Pak nebude překážky
a mezi námi budou blesky-třesky,plesky.
Ty blesky, co vášeň provází a lásky si cení.
Pak nebude překážky...
Autor Solvo, 04.11.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zážitek mi zkazily ty chyby...Ztratit...polYkat...

04.11.2007 12:10:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí