Čeká tě štěstí

Čeká tě štěstí

Anotace: Tuto básničku jsem napsal pro kamarádku,která přišla o svou lásku při autonehodě a ztrácela víru v to,že by někdy mohla být šťastná,v to,že by mohla ještě někdy milovat.Snažil jsem se vyjádřit to,co by jí asi řekl,kdyby mohl...

Ona:Chtěla bych říct,
nechci nic víc,
než vrátit zpět čas,
zas slyšet tvůj hlas.
Tu nejsladší píseň písní všech,
jíž vykouzlil pro mě tvůj přeněžný dech
a slova jež říkala tvá hebká ústa,
ta rána v mém srdci nezarůstá.

Odešels jako tající sníh,
s tvým životem zmizel i můj dřívější smích,
můj dřívější smích,má radost i pýcha,
láska v mém srdci však nedodýchá.

On: Můj život se přetrhl lehce jak nit,
ty musíš však žít a dál šťastná být.
Můj život byl krásný jak hvězdné nebe,
to proto,že měl jsem,lásko má tebe.

Bylas mi životem,bylas mi hvězdami,
ty žiješ na zemi a já sním v podzemí
věčný sen naší veliké lásky,
když smíval jsem hladit tvé zlatavé vlásky,
když smíval jsem líbat tvá líbezná ústa,
rána v mém srdci též nezarůstá.

Život nás svedl dohromady
a smrt nás rozdělila,
já pro tebe žil tady,
ty jsi se pro mě narodila.

Láska je jako lehký vánek,
ačkoliv již není k vidění,
překoná překážky,můj věčný spánek,
zanechá věčné znamení.

Kdyby tak dal se vrátit čas,
a já bych zas směl slýchat tvůj hlas,
kdyby co stalo se,dalo se změnit,
mohl jsem,lásko dnes s tebou se ženit.

Čas ale přetnul naši nit,
ty ale musíš dál šťastně žít
a svědectví lásky v srdci svém nésti,
kéž najdeš zas lásku,naději,štěstí...

Až jednoho dne,má lásko se vdáš,
budeš mít rodinu,té lásku svou dáš.
Budeš mít muže a spoustu dětí,
neplakej,lásko má,čeká tě štěstí.
Má duše blízko tvé bude dál plát,
navěky budu tě milovat.
Autor Akrij8, 05.11.2007
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak smutné a zároveň krásné,pak že je smrt spravedlivá,když si bere co se jí zlíbí.

09.11.2007 13:59:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí