Lovely dream...

Lovely dream...

Anotace: Škoda, že je to opravdu jen sen.

Zdál se mi moc krásný sen,
šli jsem za jedné letní noci ven.
Všude samé ticho bylo, jen
pavoučci splétali své pavučinky,
komáři hledali ty nejsladší oběti
a hvězdy na sebe pokřikovaly.
Jako v té nejhezčí pohádce
cítit jsme se společně mohli.
Procházet tmoucí se přírodou,
poslouchat běh plujících nebes,
však bránu tajemnou otvíralo
a my šli stále a stále dál.
Pomalu, potichu se vznášeli
i sova si na nás poukázala,
na ty bezhlavě zamilované,
avšak moc šťastné blázny.
Leželi jsme v laskavém objetí,
konečky prstů se něžně dotkly,
jako kdyby jimi projel blesk,
navždy je spojil a už nepustil.
Rty se lehce seznamovaly
a pak jako největší kamarádky
si spolu vášnivě a sladce hrály.
Skoro celou noc protancovaly,
než je něco opatrně vyrušilo.
Víčka se jemně otevřela
a oči už zase hleděly na oblohu.
To kometa si našla tuhle chvíli,
aby jim svými krůčky ukázala,
že ještě mladí hodně jsou,
že je lepší ještě chvilku počkat
a hlavně nic neuspěchat.
Ti blázínci to dobře pochopili
a pak shovívavým pohledem
s rukou v ruce odešli.
Autor Známá - Neznámá, 06.11.2007
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Amazonka'
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakobych to viděl na vlastní oči, možná proto že moc sním, ale málo dělám, opravdu krásná báseň

16.02.2008 22:14:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí