Budu s Tebou

Budu s Tebou

Anotace: ....

Na obzoru,
svítí sluníčko.
Usměj se lásko,
aspoň maličko.

Všechny krásné skutky,
zaženou naše smutky.
Tak jako sluníčko občas zapadá,
tak i to zdravíčko uvadá.

Nedělej si z toho vrásky,
vždyť máš kolem sebe,
spoustu lásky.
Každý co Tě zná,
úpřimně rád Tě má.

Po každé bouřce,
sluníčko svítí.
I to Tvé zdravíčko,
se Tě opět chytí.

Budu s Tebou,
v těžké chvíli.
Abychom už navždy,
spolu sťastně žili.
Autor smoulinka, 06.11.2007
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: muškát, carodejka, Pišák, Amazonka'
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach to srdíčko..........je smutná!..básnička!

08.11.2007 23:36:00 | Oťas

Urcite vse bude zase v poradku, ano zdravi je velmi dulezite...

07.11.2007 23:58:00 | carodejka

Dojímavé...
Díky za takové, jako jsi ty

07.11.2007 00:33:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí