Po kapkách

Po kapkách

Anotace: Láska je pro zamilované jako voda,stále jí musí upíjet,ale zároveň mají strach,že narazí na dno její číše...

Upíjej po kapkách,
ale jen zlehka lásku mou
tak jako hvězdný prach,
když ústa snoubí s tmou.

Vpíjí se krůpěje dní
do temné noci,
vesmír,když v srdci mém sní,
máš mě ve své moci.

Šeptám ti po kapkách
tak jako jarní deště,
že jsi mé světlo v tmách
na dlouhé,krásné cestě.

Můj smutek vždy odplavíš
s příbojem lásky a snění,
protože dobře víš,
jak bolí osamění.

Bez tebe po kapkách
slzy mé stékaly
a moje ruce v tmách
tvé dlaně hledaly,
tak jako slunce hledá květy,
říkej mi po kapkách ty věty,
které se v srdci tvém skrývají,
v mém srdci pak motýlci létají.

Láska se má jen po kapkách pít,
když se jí upíjí moc-nemůže žít.
Láska je vzácná voda živá,
která v nás pramení po kapkách,
jako počasí bývá proměnlivá,
upíjej pomalu,ať nemám strach,
že nám po kapkách zmizí
a budeme si cizí...

Upíjej po kapkách,
ale jen zlehka lásku mou
tak jako hvězdný prach,
když ústa snoubí s tmou.
Autor Akrij8, 07.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

někdy je těžké brát lásku po kapkách,ale horší je samota a nebýt nikým milován.

09.11.2007 13:39:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí