...LÁSKA bez ZÁBRAN...

...LÁSKA bez ZÁBRAN...

Anotace: jedna moje starší básnička.....

Sama chodila jsem každý den,
Vnímala jsem jen svůj sen.
Hlavu k nebi vztyčenou,
Od světa zdí oddělenou.

Sedávala jsem sama na prašné cestě,
Vypadalo to téměř beznadějně
Tenkrát jsem tam také sama seděla,
Obloha mocně plakala,burácela!

Vedle mě sis tiše klekl,
Za ruku jsi mě jemně chytl.
Řek jsi mi ty dvě kouzelná slova,
Konečně jsem poznala,želáska má křídla!!!
Autor Poison, 08.11.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí