Andělé

Andělé

Anotace: Kadý máme anděla,svou osudovou lásku a ač po ní toužíme, trošku se i bojíme,dát své srdce v sázku...

Proč hledíš tak smutně,můj anděli?
Vždyť láska je tady a teď.
Mé dlaně tvé dlouho hledaly,
tak roztáhni křídla a leť.

Snad srdce ti prvně láskou hoří,
jako když svíce zaplane
a krůpěj samoty ztrácí se v moři?
Neboj se,nic se ti nestane.

To láska jen vstoupila do tvého srdce
a zažehla svíce a lucerny v něm,
tak natáhni pro ni duši a ruce
a stále ji dávej a přijímej.

Všichni jsme andělé bez křídel,dokud se nesetkáme,
dá mám je láska a její kouzelná moc,
každý svá křídla pak máme,
ať vládne den a nebo noc.

Každý má anděla jediného,
na křídlech něhy přiletí,
já chtěl bych ti dělat toho tvého
a semknout tě v něžném objetí.

Já chtěl bych být tím,kdo dá ti ta křídla
a zažehnout plamen v srdci tém,
já chtěl bych bys se mnou do nebes vzlétla
a byla jsi mým andělem.

Proč hledíš tak smutně,můj anděli?
Vždyť láska je tady a teď,
mé dlaně tvé věky hledaly,
tak roztáhni křídla a leť...
Autor Akrij8, 08.11.2007
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Zirka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

po té básničce moje duše vzlétla jak anděl do nebes.
čím více miluješ,tím více se bojíš,že svou lásku ztratíš.

09.11.2007 13:45:00 | mikyša

krása krása krása a ještě jednou krása :o)

08.11.2007 19:29:00 | Zirka

Jej, je tak krásná...
někdy se ptám, kde žijí andělé?
na nebi, na zemi ...
ale vím, že právě
jeden si čte komentář :o)

08.11.2007 18:07:00 | juddy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí