Proč právě Ty

Proč právě Ty

Anotace: Pocity mého srdce...poslouchejte svá srdíčka...

Proč právě Ty

Když každé ráno vstávám a vítám nový den
Ranní kávu si dávám a na Tebe myslím jen
Dobré ráno Ti popřeji krátkou sms
Že jenom Tebe miluji, má lásko věz...

Proč právě Tebe mé srdce si vybralo
Proč Tvou přítomnost vyžaduje
Proč Tě cítí stále vedle sebe ač je s Tebou tak málo
Proč jen s Tebou je veselé a jen s Tebou tak rádo je

Toť otázek fůra a konce jich není
U Tebe cítí to silné souznění
Neptám se ho, proč tolik tluče, když se mi ozýváš
Neřeším ty jeho záchvěvy, když se na mě z fotky usmíváš

Nechávám ho žíti si životem svým
Vím že samo si poradí s trápením mým
Že mi zoufale chybíš, ale s ním o tom nemluvím
Ono ví že to jednoduché není a stráží mé sny, když spím

Když je mi nejhůř, pošle mi Tě do snu
Ví že ráno budu silnější, když procitnu
Uvědomím si totiž že když já se rozptýlím jinou činností
Ono stále tluče pro jednu jedinou z bytostí

Pro Tebe, stále...dnem i nocí
Myslím, že nám už není ani jednomu pomoci
A tak s mým kamarádem srdíčkem jsme tady a ty tam
Ale stejně bytostně vím,že Tě mám...

Tak utěšujem sebe navzájem a čekáme
Že se s Tebou a Tvou polovinou mého srdce brzy potkáme
Spojíme své půlky srdce
A životem půjdem všichni ruku v ruce...
Autor Kozlík Matěj, 10.11.2007
Přečteno 634x
Tipy 3
Poslední tipující: Janul-ka, Markéta..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné chlape pěkné..:) Jen tak dáále..:)

11.11.2007 14:00:00 | Lukii

ano je moc pěkná...

11.11.2007 13:16:00 | Markéta..

Krásné, nádherné a super procítěné...

10.11.2007 20:49:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí