Minulost

Minulost

Anotace: :(

Dříve jsi bývala sladká a milá,
na tuhle část mi jen vzpomínka zbyla.
Na dívku radost rozdávající,
tu která je ke všem přející.

Dotyk její roztřásl mé srdce,
tlouklo víc, když chytla mě za ruce.
Chybí mi objetí a pohlazení,
vše se mi vrací v mém nočním snění.

Lhala jsi tolik až mě to děsí,
měla jsi mě a mou lásku přeci.
Z Tebe vždy čišela doslova záře,
čas mi však ukázal obě Tvé tváře.
Autor Psychodepka, 11.11.2007
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: F.i.L, Black*Death, Erion Fate, stupid genius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Minulost je bumerang.

11.11.2007 21:21:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí