K vyznání

K vyznání

Anotace: ...píši několik slov...

K vyznání z lásky jen malý krůček,
jak z oblaků směje se tlustý bůžek,
s ještě tlustším andělem jménem Amor,
dívají se, smějí se lidem a závidí jejich lásku…Amor

Sedím vedle nich, třetí do řady,
jen se dívám, nesměji se lidem…

A stejně jako oni, závidím jim jejich lásku,
pro přátelství, pro milence…

K vyznání z lásky jen malý krůček,
s polibky díků odevzdávám své srdce,
chovej ho prosím něžně, víš že má tě rádo,
já odlétám o kousek dále od těch dvou…

Víš lásko, k vyznání z tebe jen malý krůček,
stačí jen přece říci „ Mám tě rád, či jen miluji tě…“
Autor Láďa, 12.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání...

12.11.2007 14:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí