Martínkovi

Martínkovi

Anotace: K Svátku :)

Když někoho osud srazí,
uzavře se do sebe,
ale pro mě jsi tu Ty
a já Tu chci být pro Tebe.

Až jednou budeš na dně,
až ztroskotá Tvůj sen,
tak si prosím vzpomeň na mě
a já pomůžu Ti ven.
Autor robb, 13.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí