Okno ke hvězdám

Okno ke hvězdám

Anotace: Báseň o štěstí

Vzpomínky, hřejivé ostrovy naší mysli
Vůně, balzám duše co mysl zastíní,
když se probouzíš, když usínáš,
tušíš, že jsi milován

Vzpomínky, hřejivé pocity,
diamanty v duši, když naše smysly potřebují
pomoci

Tráva hebká jak samet,
letní večer bouřkou vonící,
Tvoje nohy, dlouhé, krásné,
jak stužka řeky, údolím se vlnící

Šálek kávy z které upiješ,
Tvůj úsměv sladký jak med
a než se naději, sedíš mě na klíně,
to je jistota, že žiji, že mě miluješ,
že se vánoc dožiji
že zde jsi,
že pro mě žiješ,
že dýcháš a miluješ,
že všechno dokážeš

Jsi okno do ráje,
kterým se dívám ke hvězdám

Má lásko!
Autor Megalo'R, 15.11.2007
Přečteno 495x
Tipy 9
Poslední tipující: Caracol, Romana Šamanka Ladyloba, Smailin, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vyznání něhy...

15.11.2007 09:04:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí