Nedotknutelná

Nedotknutelná

Anotace: Všichni koukáme na hvězdy,ať už jsou jakkoliv vzdálené...nebo mne?

Lidé si už nevšímají,
jakou krásu nad sebou mají,
jen já,hvězdář,nechám se vést,
nejkrásnější ze všech hvězd.

Ty,jenž si mě okouzlila,
do mé mysli ses mi vlila,
rozhlížím se noc co noc,
nechci přece zas tak moc.

Chci vidět,jak tančíš v dálkách noci,
světlo hvězd máš ve své moci,
chci tančit po tvém boku,
unášet se při tvém kroku,
protancovat celou noc,
to však nikdy nebudu moct.

Já jsem tady a ty jsi tam,
v srdci tě však navždy mám,
srdce,aniž bychom viděli,
patří jen tobě,ty můj anděli.
Autor Athalas, 15.11.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí