Svět

Svět

Anotace: Často hledáme svůj svět,aniž bychom si uvědomili,že ho máme na dosah,před sebou-je to láska.

Sbírka: Kniha života

Hledal jsem svět
a neviděl nic,
až v tobě mi vzkvet
a již nechci víc
nežli tě sevřít v objetí
jak růže pel svůj v okvětí.

Ve tvé něžné dlani
našel jsem celý svět
a pak znenadání
v mém srdci kvítek vzkvet.

A tak ti píši tyto řádky,
jež v srdci svém jsem vyhledal,
jsou spřadeny ze snů a mé velké lásky,
ze dvou světů se jeden velký stal,
když dala jsi dlaně do mých něžně,
já věděl,že s tebou již zůstanu věčně.
Autor Akrij8, 16.11.2007
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera...=))

16.11.2007 21:20:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí