Touha

Touha

Anotace: ty víš jak to je ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Úsměv je jako pohlazení po probdělé noci ,
Jako touha vidět tě a smět ti vše říci .
Podívat se ti do očí a po vlasech tě pohladit ,
Vyslechnout tvá trápení a vše napravit .

Bohužel vím, že někoho jiného v srdci máš,
Že mne svou láskou neshledáš
Asi bylo marné a naivní ,
čekat něco jiného a obzvlášť to pozitivní.

Ale život plyne dál a dál ,
Bylo by hloupé ukončit ho , toho bych se bál.
Zavřít oči a na nic nemyslet ,
na to se bojím pomyslet .
Autor Spajdy, 16.11.2007
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: Luca Steavens, Mraveneček, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr... líbí se mi tvůj styl psaní...

26.06.2010 15:18:00 | Luca Steavens

Vítej na literu, hezké, nenech se odradit a piš.)))

15.05.2010 18:47:00 | carodejka

tak tato se mi líbí nejvíce

19.11.2007 20:08:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí