Veliká bolest

Veliká bolest

Anotace: V dobrém i zlém budu při tobě stát,lásko...

Když veliká bolest ti
na srdce usedne,
když odlétá štěstí
a vše zdá se být ztracené.

Tak vzpomeň si na mne,
já jsem stále s tebou,
ať co chce se stane,
mé ruce tu budou,
aby ti pomohly v zápětí
a zachytily v objetí
mou hvězdu uplakanou,
v temnotách polapenou.

Jsi motýlek
jenž sbíral pel
a do pavučin zaletěl,
já zpřetrhám ale všecky ty sítě
a neštěstí více nepolapí tě.

Věř mi,strach již neměj více,
dokud buší moje srdce,
budu po tvém boku stát,
chránit tě a milovat.
Autor Akrij8, 22.11.2007
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Věř mi,strach již neměj více,
dokud buší moje srdce,
budu po tvém boku stát,
chránit tě a milovat......
...krasny...

22.11.2007 18:54:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí