Snad na rozloučenou

Snad na rozloučenou

Anotace: Touhle básničkou jsem se snažila nějak se vypsat z bolesti, kterou jsem pocítila když mě opustil...Jenomže to nepomohlo jak by mělo...

Místo cesty s tebou,
vybrala jsem si možnost slepou,
bolesti a zklamání plnou.

Šťastná já teď býti mohla,
místo toho jsem z výše spadla,
najednou a znenadáhla.

Zem je hodně tvrdá,
jen tak postavit se z ní nedá,
špatně se cesta zpět hledá.

Chci zapomenout,
ze země se zvednout,
a do dáli na lodi lásky plout.

Myslím,že jsem se dost poučila.
Poznat opravdový cit bych chtěla
a znovu létat bych se naučila.

Teď mě srdce ještě bolí,
věřím, že čas vše zahojí
a já budu pokračovat v boji.

Snad zasloužím si místo v srdci něčím,
pak všechny pochybnosti zničím
a nebudu se trápit ničím.
Autor SlyDog, 23.11.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí