Prázdniny

Prázdniny

Anotace: nic moc, asi... jako vždy... psaná ze stesku... Pro MOJE Poršátko...:o)

Jsme stále spolu,
ty si pro mě vším,
to obrovské množství bolu,
až budu bez tebe, ani netuším...

Každý vztah, který má být dlouhý,
to má jako součást svou,
pokud nemá dopadnout jako "úlet" pouhý,
musí milencům ukázat i tvář zlou...

Najednou nastal ten prázdnin čas,
dva měsíce každý zvlášť,
buď rozdmíchá či uhasí ten cit v nás,
poprvé pociťuji k tomu času tak obrovskou zášť...

Hlava i srdce napadené nemocí,
"stesk", jest diagnóza má,
přepadají mě přívaly bezmoci,
ten pocit, který každý milující dobře zná...

Bezmoc, co vyjadřuje,
že ty jsi tam a já tady,
zoufalství - proč tak tomu je,
a tak na tom hledám klady...

Klady jako iluze,
že to bez tebe vydržím,
stesk je jak srdce koroze,
ani sám tomu nevěřím...
Autor Tomíno..., 24.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že druhá sloka se ti myšlenkou opravdu povedla :o)

24.11.2007 23:52:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí