Nepřestávám

Nepřestávám

Anotace: jsi, i když právě nejsi

Sbírka: Otevřu Ti, Tvá Sezam...

Celý den smím psát ti rýmy,
nenapsala jsem pražádné.
Příběh, verš i tempo vadne,
hlasy písmen spílají mi.

Celý den tě blízko hledám,
piju aspoň kapky deště,
včera nahá a dnes ještě.
A dnes ještě...nepřestávám…
Autor Mirka Hedbávná, 24.11.2007
Přečteno 542x
Tipy 7
Poslední tipující: pavlis, j.c., Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepřestávej! Nepřestávej sem psát!
Nepřestávej mít ráda. A také milovat!
Být sebou, žít a dávat!
Nepřestaň nepřestávat!

03.12.2007 02:51:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí