Kvet...

Kvet...

Anotace: ...

Túlam sa ako bez duše svetom,
chodím prázdnymi ulicami,
chcela by som byť zakvitnutým kvetom,
kvetom s miliónmi farbami.

Chodím s hlavou sklonenou,
zrak klopím pred ľudmi.
Rozmýšľam stále nad tebou,
myseľ mi k tebe ustavične blúdi.

Nechcem byť viac kvetom zvädnutým,
chcem sa na ľudí pekne usmievať,
nechcem byť so srdcom zlomeným,
len ty mi môžeš korene polievať.

Polievať ich čistou láskou,
ktorú ty zatiaľ necítiš.
Si obohatený obrovskou krásou,
škoda,že sa so mnou nikdy nezblížiš.

Tak nenechaj ma už trpieť,
nenechaj ma smädom umierať.
Nenechaj ma z lásky k tebe zomrieť,
skús mi svoje srdce dať.
Autor maliska, 25.11.2007
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí