s nadějí s radostí s láskou

s nadějí s radostí s láskou

Anotace: žít a náděj mít je zázrak života..

svět kolem se mění
černá tma mě přivítá
noc je mojí motlitbou
stále hledám a nenacházím
smysl mého žití

v očích jiskra naděje
však střídá slzy a beznaděj
bolest v srdci mém
mě učí žít
jen hrdě vykročit
s láskou v srdci být
živou vodou

ne nebýt smutnou
snad
jednou
příjde čas radosti
probuzení do nového dne
čistého a jasného
s nadějí s radostí
s láskou...
Autor Meriel, 25.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje je důležité a je tu s námi i když nehřeje...

26.11.2007 07:01:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí