Má nenaplněná touho...

Má nenaplněná touho...

Anotace: ...pro tebe..

Má lásko, je to už dlouho,
kdy slyšela jsem Tvůj hlas.
Má nejtajnější touho,
chtěla bych ho slyšet zas.
Tvá předpověď, že najdu si jiného,
byla špatná.
Má vzpomínka na Tebe můj drahý člověče,
je ostrá, ne matná.
Jsi vše, po čem celé ty roky toužím,
miláčku, lásko moje jediná.
Samotou se soužím,
tuším, kdo mě nejspíš proklíná.
Vím, že vlastní rodinu máš,
paprsku sluneční všech mých smutných dnů.
Celičkou celou Ty jediný mě znáš,
nenaplaněná touho mých tajných snů.
Chci Tě zpátky,
anděli strážný života mého,
zdolám i ty nejdelší zkratky
a zbavím nás oba všeho zlého...
Autor estrellita, 26.11.2007
Přečteno 542x
Tipy 11
Poslední tipující: Martinecka23, pennywise, vodnař, pavlis, 0-0, Šedý, Jiparo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné...od někud to znám..tyhle verše jsou v očích všech neštěstně zamilovaných lidí...krása:-)

02.12.2007 09:11:00 | Lady Carmila

Ač zdá se ti, že hvězdy zhasínají
že už ani slunce nehřeje,
najdou se ti, co najít se mají
poslední umírá naděje ...:-)

01.12.2007 18:03:00 | pavlis

je krásný, jak lidé dokáží popsat své pocity-city...hezky napsáno:)

01.12.2007 13:18:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí