osud

osud

Anotace: věřím v osud co vede mé kroky života..

zamilovaná
jako letní vánek
mladistvá
jako voda křišťálová
vášnivá
jako zralá žena
smutná
jako dívka bez přítele

mé srdce je jeho
mé oči touží po něm
má láska jako závoj bilí
chce ho zahalit
a do peřin ulehnout
vášnivě si mě podmanit
být jeho živou vodou

však smutná vzpomínka na něj
jako podzim co roky počítá
je těžké uniknout osudu
co vede mé kroky života...
Autor Meriel, 26.11.2007
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to take prozivam, slecno... sedlo... velmi!

26.11.2007 23:36:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí