Námořnická

Námořnická

Anotace: ---

Plavím se kolem Hornova mysu
na dohled Ohňové země,
kapitán dává do zápisu,
že moře voní jemně,
asi ho chytla psavá,
vždyť vypil galon rumu.
To se tak někdy stává
mužům bez nervů a bez rozumu,
že když je moře klidné,
jen lehká bríza žene loď,
že grog pak ani nevystydne
a další říká "Pojď!"
To se tak někdy stává,
že potom i náš kapitán
o lásce dojemně psává,
jak my jsme tady a ty tam.

Co teprv já, má drahá,
co mám řict?
Že vzala sis domů sebevraha,
co žádá Hornův mys?
Autor Maly_Al, 28.11.2007
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ten konec, takový?

28.11.2007 01:07:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí