Znám.......

Znám.......

Znám bolest,lásku snad....
Už vím,kdo tu spad....
Byl listopad......

Byla jsem to já,
kdo uklouzl,kde se dá.
Jakoby city se ztratily,
jako rány,co se zašily....
Ba naopak....tady se rozpáraly do krve...
bylo to zranění poprvé.

Znám bolest,lásku snad....
Už vím kdo tu spad.....
Byl listopad.....

Byl jsi to ty kdo mi vrazil do zad nůž,
byla noc a já šŤastná už....
V tom jsi se ke mně obrátil,
ten čas už zpátky nevrátím....
Řekl jsi:,,Klidně běž,
pro mě zbytečná seš,
jdi pryč a nech mě být,
chci od tebe pokoj mít.''

Odešla jsem plačky pryč,
hledala jsem někde klíč,
odešla jsem navždy pryč...
Láska je fuč,
vytáhls nůž,
protal jí žíly,
nechceš abysme už oba žili.

Znám lásku,bolest snad......
už vím kdo tu spad.......
byl listopad...
Autor Dušekteráztroskotává, 28.11.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí