Čarovná

Čarovná

Anotace: Taky čarujete?My rádi:) Tak a to je od Isisleo a WhiteSkulla asi vše.

Čaruji
něžnými polibky
na tvé tváři
slzy a smích
…………....................skláníš se
............................slyším zvuky Tvého
srdce
............................neodolám
............................se ho nedotknout
............................bije touhou
............................a vesmírným řádem
Právě procházíš
citlivou mučírnou
rozpálených dlaní
……………...................blízkost těl a duší
...........................prvním dechem
...........................spočítám řasy na očích
Kousnu tě
do palce
a polechtám
v podkolenní jamce.
Chvěješ se
pod kostkou ledu
která žíznivého nutí pít
z klenutého Venušina pahorku
……………..................druhým dechem
............................připoutám se
k Tobě blíž
............................propleteme těla
............................bez přetvářky
............................v něžném milování
Uhrančivá krása
dává mi sílu
k elektrizujícím výbojům.
Napínám tětivu
vášní prohnutého luku,
vypouštím šíp
do terče
jiné dimenze
..............................třetím dechem
..............................uvolním napětí
..............................pulzující touhu klínu
..............................vlhkost tmy
..............................a žár lávy
Zvonivé vícehlasy
vzdechů
oznamují ... cíl zasažen
….............................v zářivé galaxii
..............................jsme jemnou mlhovinou
..............................společného výdechu
Autor Ona a on, 29.11.2007
Přečteno 435x
Tipy 12
Poslední tipující: Radhuza, jedam, j.c., xavian, Bíša, Levandule, spare
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kam až jsem se to proklikala z te-rasovinek :) jsem ráda

25.02.2014 11:42:34 | Radhuza

Milé děti - pokračujte...

30.11.2007 11:39:00 | Bíša

Proč, Skulle?

30.11.2007 08:42:00 | Levandule

Čarujete krásně:-)

29.11.2007 21:18:00 | spare

...žádné nebude ...

29.11.2007 20:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí