Prišiel si...

Prišiel si...

Anotace: prišiel si...a odchádzaš...prišiel si,keď nemala som chuť milovať...no opäť odchádzaš...

Prišiel si,
tak nečakane,
keď zatvorili sa moje dlane,
určené pre lásku.

Prišiel si,
a obnovil si city staré,
ktoré pod prachom boli padlé,
no predsa mám zložitú otázku.

Prišiel si,
no znova sa prelialo mnoho sĺz,
veď predsa obrúčka zdobí Tvoj prst,
a to je posvätné.

Prišiel si,
nečakane,tak aj odchádzaš,
po stýkrát ranené srdce mi nechávaš,
dúfam,že už takéto trápenie je posledné.

Prišiel si,
no nemôžem čo cítim Ti povedať,
veď aj tak nemohol by si ma milovať,
tak potichu v kúte sa trápim.

Prišiel si,
odchádzaš a ja nemôžem sa rozlúčiť,
srdce mi trhá,ako budem ďalej žiť,
no zaspím a v snoch sa k Tebe navždy vrátim.
Autor maliska, 29.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, Malé nic, Monsignore, unstoppable
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí