Hřích

Hřích

Anotace: píšu zamilovanou básničku a najednou je z toho to no.. přesně tohle

Poslouchám bušení tvého srdce,
omrzí mě někdy tenhleten zvuk?
Ty jsi ten nej kluk…

Jsi mým krásným hříchem,
za který nevezmou mě do nebe,
moje prosba, co nese se tichem,
myšlenka, která je pro Tebe.

Jako bych slyšela rytmus našich dechů,
v srdci krásný pocit mám,
ve snech vracet se do noci plné vzdechů,
od té doby co tě znám…

Tvá slova mě uvádějí do rozpaků,
tvé rty rozpalují mou kůži,
cítím ty síly zázraků,
jak překonávají nesmělou růži.
Autor anaH, 30.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mila...

01.12.2007 11:45:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí