NaaMaH

NaaMaH

Anotace: znamenáš pro mě víc než tušíš

Rozbušila JSI srdce
Dávno zčernalé a kamenné
Rozsvítila JSI světlo
Na cestě kterou jsem hledal
Ukázala JSI mi cestu
Kterou jsem vždy toužil jít
Dala JSI mi sílu
Podívat se sám sobě do očí
Dala JSI mi sílu
Podívat se životu do tváře
Dala JSI mi sílu
Postavit se svýmu osudu

JSI život
Který vidím ve své budoucnosti
JSI budoucnost
Kterou vidím ve svém životě
JSI víla lesů
Tančící v mých snech
JSI zrcadlo
Ve kterém vidím sebe
JSI anděl
Kterého jsem našel
JSI vše
Po čem jsem kdy toužil
JSI sen
Který prožívám s láskou
JSI pohádka
Se šťastným koncem

Chodil jsem po světě bez duše
S TEBOU se mi duše vrátila
S TEBOU už nejsem hercem v prázdném divadle
S TEBOU jsem dokázal odpustit
Odpustit světu, lidem, sobě
JSI má odvaha
Kterou jsem potřeboval k životu
Byl jsem otrok s šedou iluzí
TY jsi přetrhla pouta
TY jsi změnila iluzi ve skutečnost
Můj život byl jako domeček z karet
Čekající na zbourání
Přišla jsi TY
S TEBOU se nikdy domeček z karet nezhroutí

JSI srdce
Které ve mně buší
Buší jen pro TEBE
JSI poušť
Na které se nikdy neztratím
JSI sluneční zář
Jež mě hřeje v mrazivých dnech
JSI měsíční svit za temné noci
Svítíš na cestu kterou jdu
JSI bohyně
Které se dávám na oltář za oběť
Za činy pro můj svět
JSI touha
Kterou vkládám do života
JSI klíč
Který otevře bránu do ráje
JSI má inspirace
Se kterou neztrácím slova
JSI úsměv
Který nosím na tváři
Autor VoiD, 01.12.2007
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Sandra_T
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí