Větrník, Slunečník a Měsíčník

Větrník, Slunečník a Měsíčník

Anotace: taková malá žárlivá scéna .))

Sbírka: Láska, sex a tak...

Když vánek drze hladí tvoje kadeře
a osahává lačně všechny vnady
zdá se, žes připravena k něvěře
a otočíš se ke mně zády

Když slunce, paprsky ti líbá tělo
najde snad všechna tajná místa
nahá se mu dáváš..ať vezme si tě celou..
já připadám si, jak kamenná busta

Když měsíc vklouzne oknem do pokoje
ulehá k tobě stříbrem z hedvábí
tvé rty a odhalená ňadra…
i mne pokaždé přivábí

Tak zkouším vzít tě do náruče
a touha moje, zas má hlad
ve spáncích tepe, srdce tluče
já živlů, budu navždy kat…
Autor Bean, 09.06.2005
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí