vyjímečný muž

vyjímečný muž

Anotace: milovala jsem ho, otevřel mi oči

vyjímečný
je mnou milovaný
ten muž co ztrápil duši mou

miluji..

dal mi mnohé své vědění
co vždycky mé srdce rozezní
jeho oči ,
jeho duše
má v mém srdci místo

zavřu oči a sním..
Autor Meriel, 02.12.2007
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí