Zpět

Zpět

Anotace: Cítit se stejně, vracet se zpět...

Hledat jiskru trochu jen
vrátit se v kruhu
za nocí vidět duhu
a snít stejný sen,
poskládat střípky
vystavět křišťálový hrad
zasadit jablka do zahrad
rubíny poskládat do vyhlídky.
Namíchat si nektaru z květů
okusit zakízaného ovoce Ráje
v zimě unést se vůní máje
slýchat zas tu větu.

Zahoří tichá naděje - potichu.
Bude hoře? A co nápoj opojení
Neshoří opět v popelu zapomnění?
Dodáš mi malou útěchu?
Autor Prousan77, 03.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí